<strong>Vælg et par sko der passer dig</strong>

Vælg et par sko der passer dig

Nye wide fit sko? Vi besvarer dine spørgsmål

Har du set vores store udvalg af damesko? Du finder blandt andet sandaler og ballerinaer til sommeren, støvler til vinteren og sneakers til hele året.


Alle vores sko er med wide fit – lavet særligt til den brede fod. Der kan være mange tegn på, at en wide fit sko er oplagt til dig. Måske oplever du, at:

  • Dine fødder hæver i løbet af dagen, og du må løsne snørebånd eller lyne lynlåsen ned.
  • Du køber tit sko, der er for lange til dine fødder – for at de passer i bredden.
  • Dine fødder gør ondt, skoene generer, eller du har brug for at skifte sko i løbet af en dag.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er vores wide fit sko måske for dig. Vi besvarer nogle af de mest stillede spørgsmål til vores sko her:

Hvor brede er skoene – og er alle sko lige brede?

Skoene er lavet ud fra den samme fod og har derfor samme bredde. De har en bredere sål end konventionelle skostørrelser, og så er de generelt mere rummelige omkring tæer og vrist. Derfor er Zizzis sko oplagte, hvis du oplever at få klemt tæerne, eller hvis du får ondt i fødderne i løbet af dagen.



Hvis skoene er lidt for brede – enten i sålen eller over foden – så kan du lægge en ekstra sål i. På den måde får du effekten af den ekstra bredde, men tilpasset din fod. Du kan desuden bruge et hælindlæg til at sikre, at skoen sidder bedre fast på foden. Se her hvordan du bruger et hælindlæg.


Derudover har mange af vores sko indbygget en række justeringsmuligheder så de passer lige netop din fod.

Hvilke justeringsmuligheder har skoene?

Mange af vores sko kan justeres, så de sidder godt på fødderne – hvad end du har høj eller lav vrist, eller hvis dine fødder hæver lidt i løbet af dagen.

 Nogle sko justeres med synlige spænder eller velcro, andre med skjulte elastikker, der sikrer at remme sidder godt fast på foden uden at stramme.

"Jeg ville ikke kunne købe den her type sko i en normal butik. Men skoene her har både ekstra plads og elastikker og spænder, og sålerne i ballerinaskoene er bløde og støttende." – @camilla_plus

Kan sålen tages ud?

Sålen kan tages ud i alle sneakers. På ballerinaer og andre åbne sko er indersålen bygget ind i selve sålen. Også på støvlerne sidder indersålen fast i skoen. Her er det oplagt at bruge en indlægssål for endnu højere komfort.



Vi har generelt stort fokus på at lave skosåler, der sikrer høj komfort i alle vores sko.


Har skoene svangstøtte?

Der er indbygget støtte i alle sko med Comfort Sole (ballerina, slip-ins). Det betyder, at selvom sålen i udgangspunktet er tynd, har vi tænkt en behagelig sål ind. Sålen har puder, der støtter svang og trædepuder.

Svangstøtte er desuden tænkt ind i de sko, hvor det kan lade sig gøre. Det kan du læse mere om i produktbeskrivelsen på de enkelte sko. Ønsker du mere støtte, så overvej at bruge en indlægssål.

Hvor meget vejer skoene?

Vægten varierer fra sko til sko og afhænger af hvordan sålen er bygget op. Vi laver skoene så lette som muligt uden at gå på kompromis med komforten. En chunky støvle vil være lidt tungere end en ballerinasko på grund af sålens tykkelse, der er skabt til at være mere modstandsdygtig.

"Jeg har brede fødder og oplever nogle gange, at de hæver i løbet af dagen. Der er Zizzis sko perfekte til mig, fordi sålerne giver støtte, og skoene sidder rart hele dagen." – @marianne.bjerring

Har du prøvet vores sko endnu?

Så er det på tide. Hvis du har flere spørgsmål, kan du altid få svar ved at kontakte kundeservice.


Gå på opdagelse i udvalget – og find de bedste sko til brede fødder.