Her finder du regnjakker

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (2)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (1)
  • (1)
  • (2)
  • (1)
2 produkter

En regnjakke er nærmest en nationaldragt, når man bor i Danmark. Derfor bør den også hænge i ethvert klædeskab. Men mange synes ofte, at en regnjakke er lidt utjekket og bruger den kun, når det er strengt nødvendigt. Dette har heldigvis ændret sig inden for de sidste par år, hvor regnjakken har fået et mere moderigtigt snit, så den ikke længere blot er praktisk, men også stilet.

Få regnjakker i plus size størrelser hos Zizzi! Vi er nemlig vilde med denne udvikling, og derfor har vi også samlet et lækkert udvalg af regnjakker i store størrelser her på siden, som du kan lade dig friste af, så du kan føle dig smart i regnen.

Få regnjakker i plus size størrelser hos Zizzi

Her på siden finder du et udsøgt udvalg af kvalitetsregnjakker i store størrelser – perfekt til de mange regnfulde dage i Danmark. Vores udvalg af regnjakker søger at kombinere en praktisk jakke med et smart moderne look, så det ikke føles som en irriterende tjans at skulle trække i sin regnjakke. Du kan blandt andet lade dig friste af denne lækre regnjakke, som er en superenkel og smart regnjakke fra Zizzi. Denne regnjakke er perfekt til våde forårs – og sommerdage. Denne regnjakke er regntæt op til 3000 mm. Den er fremstillet af 100% polyester, hvilket sikrer, at du har god bevægelighed i produktet, så du nemt kan føle dig tilpas, når du har din regnjakke på.

Få regnjakker i plus size størrelser hos Zizzi – vi har nemlig størrelser, der går fra S-XL. Så hvis du er en kvinde med mere fyldige former, kan du også sagtens finde en regnjakke, der passer dig og komplimenterer dine skønne former godt. Vores størrelser dækker bl.a. str 44, str 46, str 48 og str 50.

Hvis du søger en regnjakke i store størrelser, som også kan bruges til de lidt koldere temperaturer, så kunne denne Active wear regnjakke måske være noget for dig. Denne jakke er også lavet i 100% polyester og en vandtæt men stadig med en åndbar membran. Den er lavet af lidt tykkere materiale og er derfor perfekt til vintervejr også. Den passer perfekt til, hvis man skal være udenfor i lang tid, idet den holder på varmen og er vandtæt, men samtidig også er utrolig åndbar.

Find din størrelse hos Zizzi

Når du skal købe overtøj, foretrækker du måske at handle det i fysiske butikker, hvor du har muligheden for at prøve det først. Hos Zizzi tilbyder vi dig flere muligheder for at handle, som du vil. Du kan enten gå i én af vores fysiske butikker, hvis du er meget i tvivl, hvad der vil være den rigtige størrelse for dig. Her vil personalet med glæde stå klar til at rådgive dig. Det er dog for mange endnu nemmere at sidde derhjemmefra og bestille sit tøj. Derfor tilbyder vi også, at du kan finde din rigtige størrelse ved at finde målanvisninger under hver enkel regnjakke. Her kan du aflæse målene for jakken og derefter sammenligne med dine mål og se, om det passer.

Skulle du alligevel risikere, at regnjakken ikke passer, tager vi glædeligt imod returvarer inden for 14 dage. Vi fremsender desuden gerne en ny plus size regnjakke til dig i den rigtige størrelse. Dermed kan du få regnjakker i plus size størrelser til store damer helt uden problemer.

Få helt styr på stilen hos Zizzi

Hos Zizzi går vi altid meget op i at have et bredt og smart udvalg af alt slags overtøj til store damer. Dette gælder også vores regnjakker i store størrelser, som både er funktionelle og moderigtige, så du kan bruge din regnjakke til flere lejligheder. Så få regnjakker i plus size størrelser hos os og se, hvor god kvaliteten er, og hvor godt din nye regnjakke sidder på din krop.

Hvis du skulle ske at blive forelsket i en eller flere af vores plus size regnjakker, så tryk ”I loove”, og vi gemmer produkterne på din side, så du altid kan finde dem igen. Med bestilling hos Zizzi.dk garanterer vi hurtig levering, god service og nem returnering. Så bestil allerede din nye regnjakke i dag og nyd godt af funktionalitet pakket ind i flot design til dine flotte former.