Jeansguide

Har du et par favorit jeans fra Zizzi? Vores modeller har fået nye navne og der er kommet flere til.
Find din perfekte pasform ved hjælp af vores Jeans Converter


GEMMA

Regular legs, high waist
and curvy hip

Gemma vil blive din nye bedste ven, hvis du har hofter med former og et ønske om længere ben - og ærlig talt, hvem har ikke det?


SHOP NU
NILLE

Extra slim legs,
high waist and curvy hip

Nille er din langbenede, feminine og hippe veninde. Nille vil fremhæve dine smukke ben og passer perfekt sammen med en simpel, sprød T-shirt eller en oversized herreskjorte.


SHOP NU


AMY

Super slim legs, high waist
and curvy hip

Amy er den nye veninde i dit slæng: Hun er fleksibel og vil gøre alt for, at du har det behageligt. Amy vil få dig til at glemme alt om dine leggings


SHOP NU
EMILY

Slim legs, regular waist
and curvy hip

Emily er en cool kollega - hendes stil er klassisk men moderne. Hun er altid velklædt, men aldrig kedelig. Hendes almindelige talje og slanke ben gør Emily det perfekte valg til dit kontor-outfit såvel som til familiemiddagen.


SHOP NU


ELLEN
Boot cut, high waist and curvy hip

Sig hej til Ellen! Ellen er “jean-ial” og moderigtig - hun får dine hofter til at se smallere ud og gør dine lår længere og slankere med et touch af 70’er glamour.


SHOP NU
SANNA
Extra slim legs, regular waist
and curvy hip

Mød Sanna - din næreste, kækkeste og bedste veninde. Sanna er sexy, udfordrende, ekstra slank og så behagelig, at hun føles som en ekstra hud på dine formede hofter og lår.


SHOP NU