Nille Pasform

EKSTRA SLIM FIT • HØJ TALJET • CURVY HIP

Tilpas udvalg Nulstil
0 produkter
  • Ingen produkter fundet

Zizzi står bag jeans i modellen Nille, som er en klassisk, højtaljet jeans model med enten regular/straight fit, det vil sige med lige bukseben, eller med slim fit, det vil sige bukseben, der snævrer ind og bliver strammere forneden.
Det er både muligt at finde sorte, mørke, grå og mørkeblå denimjeans i modellen Nille med både lige bukseben/regular fit og slim fit. Vælg for eksempel en af de klassiske Nille jeans med fem lommer, bæltestropper, fast linning og stikningsdetaljer. Med valget af Nille jeans er du sikret den helt rigtige pasform og en komfortabel jeans-style i en blød og behagelig kvalitet tilsat stretch, som gør ekstra meget godt for pasform og komfort.
Andre varianter af Nille jeans har ekstra fokus på stretch-kvaliteterne og er dermed ekstra bløde, smidige og strækbare. Denne type jeans i Nille-sortimentet ligner mange af de øvrige jeans, men især stofkvaliteten og den behagelige stretch gør hele forskellen. Med udvalget af jeans, som du finder her på siden, bliver det dermed nemt at opnå det rette look.
Jeans i modellen Nille fra Zizzi fås i mange størrelser, farver og pasforme, og er fremstillet af en blanding af både polyester, bomuld og strækmaterialerne elasthan og spandex, afhængig af den enkelte model og det enkelte produkt.