Kimonoer

Her finder du udvalget af kimonoer fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
0 produkter
  • Ingen produkter fundet

Kimonoen er kommet for at blive! Den har gennem de sidste par år sneget sig ind i modebilledet og er efterhånden elsket af mange kvinder - og det er ganske forståeligt. Kimonoen har utrolig mange muligheder for sammensætningen af et lækkert outfit. Man kan både sammensætte den med en flot kjole eller med et par jeans og en top eller T-shirt indenunder. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det handler om stylingen af en kimono i store størrelser.

Hos Zizzi er vi helt vilde med plus size tøj generelt, men vi er især vilde med kimonoen, som både er smuk, praktisk og helt anderledes. Derfor har vi selvfølgelig samlet et lækkert udvalg af kimonoer til plus size her på siden, som du kan klikke hjem til hurtig og sikker levering. Så har du snart helt tjek på den gode og sommerlige stil. ­

Lækre kimonoer til plus size

En kimono er en japansk inspireret overdel/kåbe, som har mange anvendelsesmuligheder. Kimonoen er praktisk i det, den er nem at tage på og den passer til alle slags outfits – perfekt til store damer, som vil skabe en feminin stil.

Har du endnu ikke anskaffet dig en kimono, så skynd dig at gøre det. Det er en uundværlig vare, som giver så mange muligheder til dit outfit. Her på siden kan du blandt andet lade dig inspirere af denne fine kimono fra Zizzi, som har en flot sort farve og er med 3/4 ærmer. Kimonoen har to lommer i siden, hvilket både giver den et afslappet look, men også et cool og chikt udtryk. Kimonoen er lavet af 100% polyester, hvilket giver en god fleksibilitet i stoffet, hvilket også medfører god bevægelighed så du helt sikkert vil føle dig tilpas i den. Og så findes den selvfølgelig i et væld af store størrelser – bl.a. str 44, str 46, str 48 og str 50. Denne plus size kimono kunne sagtens styles med en mønstret kjole med farver på til en fest eller med en T-shirt og et par jeggins for et flot hverdagslook.

Størrelserne går i alt fra S-XL, så du har mulighed for at finde en størrelse, der passer til dine flotte former. Mulighederne er mange med en kimono, og her hos Zizzi sørger vi hele tiden for at få nye kimonoer til plus size hjem til dig.

Det er ikke så svært at finde din størrelse

Kimonoer er perfekte til enhver lejlighed. De kan fungere, uanset om du skal til familiefødselsdag, fest med vennerne eller bare skal spise på café. Derfor bør alle kvinder da have fat i en lækker kimono. Det synes vi i hvert fald her hos Zizzi, da en kimono både ser smart ud og er utrolig behagelig at have på – det er da en win-win!

Synes du det er svært at bestille sit tøj online i forhold til størrelser, så fortvivl ej. Hos Zizzi vil vi nemlig meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Du har enten mulighed for at besøge en af vores fysiske butikker og få gode råd vejledning af vores kompetente personale. Du kan også trygt bestille online, da vi under hvert produkt har angivet mål. Så kan du nemt sammenligne med dine egne mål og finde ud af, hvilken størrelse du skal bestille hjem. Hvis det alligevel skulle ske, at det er den forkerte størrelse, så tager vi glædeligt imod returvarer inden for 14 dage. På den måde er det intet problem at købe kimonoer til plus size online.

Køb din kimono hos Zizzi

Skulle du blive forelsket i en kimono til store damer her på siden, så tilkendegiv dette ved at trykke på ”I loove” ikonet oppe i højre hjørne af produktet. Det gemmer produktet på din side, så du nemt kan finde det igen og samtidig shoppe videre - måske efter tilbehør til din fine plus size kimono.

Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye tiltag hos Zizzi, så meld dig ind i Club Zizzi og nyd godt af de mange medlemsfordele og tilbud.

Find allerede din yndlingskimono i dag og nyd godt af den gode pasform leveret lige til døren.

Hos Zizzi elsker vi flotte former og skønne kimonoer til plus size!